NCERT Solutions for Class 10 English First Flight Chapter 5 The Hundred Dresses – I

Page No 65:

Question 1:

Where in the classroom does Wanda sit and why?

Answer:

Wanda sat in the seat next to the last seat, in the last row, in Room Thirteen. She sat in the corner of the room where the rough boys who did not get good marks sat. It was also the place where there was the most scuffling of feet, most roars of laughter when anything funny was said, and most mud and dirt on the floor.

Question 2:

Where does Wanda live? What kind of a place do you think it is?

Answer:

Wanda lived at Boggins Heights. It seems that it was a place far away from the school and also, where there was a lot of dry mud, thereby indicating that it was not a very rich locality.

Question 3:

When and why do Peggy and Maddie notice Wanda’s absence?

Answer:

Peggie and Maddie noticed Wanda’s absence after three days, i.e., on Wednesday. They finally noticed her absence because Wanda had got them late for school. They had waited for her in order to have some fun, but she did not turn up.

Question 4:

What do you think “to have fun with her” means?

Answer:

In this context, ‘to have fun with her’ means that Peggy and Maddie would have made fun of Wanda and teased her for their own pleasure.

Page No 67:

Question 1:

In what way was Wanda different from the other children?

Answer:

Wanda was different from other children. She did not have any friends. She came to school alone and went home alone. She always wore a faded blue dress that did not fit her properly. Unlike other children, she did not talk to anybody.

Question 2:

Did Wanda have a hundred dresses? Why do you think she said she did?

Answer:

No, she did not have a hundred dresses because she was poor and wore the same faded dress to school everyday. Probably, it was a child’s fantasy to possess a hundred dresses—a child who had only one dress to wear for school. The other children used to make fun of her poverty, and would have laughed at her whatever she might have said. This could have been the reason for her exaggerating everything.

Question 3:

Why is Maddie embarrassed by the questions Peggy asks Wanda? Is she also like Wanda, or is she different?

Answer:

Maddie was embarrassed by the questions Peggy asked Wanda because she was poor herself. She usually wore old clothes, which were handed down by someone else. She did not feel sorry for Wanda. She was worried that perhaps later, everyone would start teasing her too. She thought she was different from Wanda in the sense that she would never claim that she had a hundred dresses. She was not as poor as Wanda. Yet she was afraid that the others might mock her too.

Page No 70:

Question 1:

How is Wanda seen as different by the other girls? How do they treat her?

Answer:

Wanda was different from other girls. She did not have any friends. She came to school alone and went home alone. She always wore a faded blue dress that did not fit her properly. Unlike others, she did not talk to anybody. The other girls teased her and had fun with her. They would surround her, and Peggy would ask how many dresses she had. Wanda would reply that she had a hundred and they would continue teasing her. Then, they would let her go. Before she could go very far, they would burst into laughter. They kept asking her how many hats she had, or shoes, etc. All of them mocked her and made fun of her.

Question 2:

How does Wanda feel about the dresses game? Why does she say that she has a hundred dresses?

Answer:

Wanda did not show any feelings regarding the dresses game. It is most likely that she was deeply hurt. It could have been one of the reasons why her family left the place and moved to the city.

Probably, it was a child’s fantasy to possess a hundred dresses—a child who had only one dress to wear for school. The other children used to make fun of her poverty, and would have laughed at her whatever she might have said. This could have been the reason for her exaggerating everything.

Question 3:

Why does Maddie stand by and not do anything? How is she different from Peggy? (Was Peggy’s friendship important to Maddie? Why? Which lines in the text tell you this?)

Answer:

Maddie always stood by and never did anything as she was afraid that if she did, she would be the next target of the children. She herself was poor and therefore, felt that if she spoke against the others, they would target her next. Unlike her, Peggy was a rich girl. This was also the reason why Maddie could think from Wanda’s point of view, but Peggy could not. Maddie was Peggy’s best friend. It seemed as if she was in awe of Peggy. She admired her quite a lot as she said that Peggy was the most liked girl in the room and that she drew better than anyone else. She did not have the courage to go against her. Some of the lines from the text which show that Peggy’s friendship was important to Maddie are as follows.

(i) Peggy, who had thought up this game, and Maddie, her inseparable friend, were always the last to leave.

(ii) She was Peggy’s best friend, and Peggy was the best-liked girl in the whole room.

(iii) Peggy could not possibly do anything that was really wrong, she thought.

(iv) Oh, Maddie was sure Peggy would win.

Question 4:

What does Miss Mason think of Wanda’s drawings? What do the children think of them? How do you know?

Answer:

Miss Mason said that Room Thirteen should be proud of Wanda as she had drawn one hundred designs of dresses, all of which were beautiful and different. She told the students that in the opinion of the judges, any one of the drawings was worthy of winning the prize. She was very happy to announce Wanda as the winner. As Wanda was absent that day, Miss Mason hoped that she would be back the next day. She then asked the entire class to look at Wanda’s exquisite drawings.

The children also admired the drawings. Everybody stopped and whistled or murmured admiringly. After Miss Mason had announced that Wanda was the winner, they burst into applause, and even the boys were glad to have a chance to stamp on the floor and whistle. Also, just as Peggy and Maddie entered the room, they stopped short and gasped. Later they recognized the designs as those which Wanda had described to them. And in the end, Peggy exclaimed, “…and I thought I could draw.” This shows that she also realized how good Wanda’s drawings were.

Question 1:

Why didn’t Maddie ask Peggie to stop teasing Wanda? What was she afraid of?

Answer:

Maddie tried to tell Peggy to stop teasing Wanda by writing a note to her. She knew she would never have the courage to speak to Peggy about this matter. As she was writing the note, she pictured herself in the school yard as a new target for Peggy and the girls. She thought Peggy might ask her where she got the dress she had on and she would have to say that it was one of Peggy’s old ones. This was what she was afraid of. Consequently, she ended up tearing the note.

Question 2:

Who did Maddie think would win the drawing contest? Why?

Answer:

Maddie thought that Peggy would win the drawing contest because Peggy drew better than anyone else. She could copy a picture in a magazine, or some film star’s face so well that one could tell who it was.

Question 3:

Who won the drawing contest? What had the winner drawn?

Answer:

Wanda won the drawing contest. She had drawn a hundred dresses, which were dazzling with colours, and had brilliant and lavish designs. They were all drawn on great sheets of wrapping paper. They were all different from each other and all beautiful. The judges said that any one of the drawings was worthy of winning the prize.

Page No 71:

Question 1:

Combine the following to make sentences like those above.

1. This is the bus (what kind of bus?) It goes to Agra. (use which or that)

2. I would like to buy (a) shirt (which shirt?). (Theshirt is in the shop window. (use which or that)

3. You must break your fast at a particular time (when?). You see the moon in the sky. (use when)

4. Find a word (what kind of word?). It begins with the letter Z. (use which or that).

5. Now find a person (what kind of person). His or her name begins with the letter Z. (use whose)

6. Then go to a place (what place?). There are no people whose name begins with Z in that place. (use where)

Answer:

1. This is the bus which goes to Agra.

2.I would like to buy the shirt that is in the shop window.

3. You must break your fast when you see the moon in the sky.

4. Find a word which begins with the letter Z.

5. Now find a person whose name begins with the letter Z.

6. Then go to a place where there are no people whose name begins with Z.

Question 2:

1. Can you say whose point of view the italicised words express?

(i) But on Wednesday, Peggy and Maddie, who sat down front with other children who got good marks and who didn’t track in a whole lot of mud, did notice that Wanda wasn’t there.

(ii) Wands Petronski. Most of the children in Room Thirteen didn’t have names like that. They had names easy to say, like Thomas, Smith or Allen.

Answer:

1.

(i) In the given sentence, the italicised words express the point of view of Peggy and Maddie.

(ii) In the given sentence, the italicised words express the point of view of the narrator.

Page No 72:

Question 3:

Look at this sentence. The italicised adverb expresses an opinion or point of view.

Obviously, the only dress Wanda had was the blue one she wore every day. (This was obvious to the speaker.)

Other such adverbs are apparentlyevidentlysurprisinglypossiblyhopefullyincrediblyluckily. Use these words appropriately in the blanks in the sentences below. (You may use a word more then once and more than one word may be appropriate for a given blank.)

1. ____________, he finished his work on time.

2. ____________, it will not rain on the day of the match.

3. _____________, he had been stealing money from his employer.

4. Television is ___________ to blame for the increase in violence in society.

5. The children will _____________ learn from their mistakes.

6. I can’t ________________ lend you that much money.

7. The thief had _____________ been watching the house for many days.

8. The thief ______________ escaped by bribing the jailor.

9. _________________, no one had suggested this before.

10. The water was ________________ hot.

Answer:

1. Surprisingly, he finished his work on time.

2. Hopefully, it will not rain on the day of the match.

3. Evidently, he had been stealing money from his employer.

4. Television is evidently to blame for the increase in violence in society.

5. The children will hopefully learn from their mistakes.

6. I can’t possibly lend you that much money.

7. The thief had apparently been watching the house for many days.

8. The thief possibly escaped by bribing the jailor.

9. Surprisingly, no one had suggested this before.

10. The water was incredibly hot.

 

The Hundred Dresses Part 1 Extra Questions and Answers Class 10 English First Flight

Extract Based Questions[3 Marks each]

Read the following extracts carefully and answer the questions that follow.
Question 1.
Today, Monday, Wanda Petronski was not in her seat. But nobody, not even Peggy and Maddie, the girls who started all the fun, noticed her absence. Usually Wanda sat in the seat next to the last seat in the last row in Room Thirteen. She sat in the corner of the room where the rough boys who did not make good marks sat, the corner of the room where there was most scuffling of feet, most roars of laughter when anything funny was said, and most mud and dirt on the floor. Wanda did not sit there because she was rough and noisy. On the contrary, she was very quiet and rarely said anything at all. And nobody had ever heard her laugh out loud. Sometimes she twisted her mouth into a crooked sort of smile, but that was all.
(a) Who didn’t noticed Wanda’s absence?
(b) Why did Wanda Petronski sit in the last row of the class?
(c) Find out the word which means the same as ‘dragging’.
(d) What kind of a girl Wanda was?
Answer:
(a) Wanda’s absence was not noticed by anyone, not even by Peggy and Maddie who used to tease her everyday after school.
(b) Wanda Petronski sat in the last row of the class because she was very quiet and wanted to avoid the taunts and trouble by girls in the class.
(c) The word is ‘scuffling’
(d) Wanda was very quiet and serious girl who didn’t involve in the activities with other girls. No body hadn’t seen her laughing or playing.

Question 2.
But on Wednesday, Peggy and Maddie, who sat down in front with other children who got good marks and who didn’t track in a whole lot of mud, did notice that Wanda wasn’t there. Peggy was the most popular girl in school. She was pretty, she had many pretty clothes and her hair was curly. Maddie was her closest friend. The reason Peggy and Maddie noticed Wanda’s absence was because Wanda had made them late to school. [CBSE 2012]
(a) What kind of a girl Peggy was?
(b) How did Peggy and Maddie turn up late for school?
(c) Find a word that means the opposite of ‘absence’.
(d) Who noticed Wanda’s absence in the class?
Answer:
(a) Peggy was a pretty and the most popular girl in her school. She was very helpful and very close to Maddie.
(b) Peggy and Maddie turned up late to school because they waited for Wanda to make fun of her.
(c) The word is ‘presence’.
(d) Peggy and Maddie who sat down in front of other children noticed Wanda’s absence in the class.

Question 3.
Wanda didn’t have any friends. She came to school alone and went home alone. She always wore a faded blue dress that didn’t hang right. It was clean, but it looked as though it had never been ironed properly. She didn’t have any friends, but a lot of girls talked to her. Sometimes, they surrounded her in the school yard as she stood watching the little girls play hopscotch on the worn hard ground.
”Wanda,” Peggy would say in a most courteous manner as though she were talking to Miss Mason. “Wanda,” she’d say, giving one of her friends a nudge, “tell us. How many dresses did you say you had hanging up in your closet ?” ‘ A ‘ hundred,” Wanda would say. ‘A hundred !” exclaimed all the little girls incredulously, and the little ones would stop playing hopscotch and listen.
(a) Did Wanda have any friend? Why did girls surround her?
(b) How did the girls make fun of Wanda?
(c) Find the word which means ‘unwilling to accept’.
(d) What did Wanda Wear always?
Answer:
(a) No, Wanda didn’t have any friends. Girls surrounded her as she watched little girls play hopscotch on the ground.
(b) The girls made fun of Wanda by asking her questions about the hundred dresses she once claimed of having.
(c) The word is ‘incredulously’.
(d) Wanda always wore a faded blue dress, though it was clean but it had never been ironed properly.

Question 4.
Peggy was not really cruel. She protected small children from bullies. And she cried for hours if she saw an animal mistreated.
If anybody had said to her, “Don’t you think that is a cruel way to treat Wanda ?” She would have been very surprised. Cruel ? Why did the girl say she had a hundred dresses ? Anybody could tell that was a lie. Why did she want to lie ? And she wasn’t just an ordinary person, else why did she have a name like that ? Anyway, they never made her cry.
(a) Peggy was not cruel. Give reason.
(b) Why did Peggy tease Wanda?
(c) Find out the word which means the same as ‘ Ill-treated’.
(d) Did Wanda lie about her hundred dresses?
Answer:
(a) Peggy was not cruel as she protected small children from bullies and cried after seeing an animal ill-treated.
(b) Peggy teased Wanda because Wanda lied about having a hundred dresses and an unusual name.
(c) The word is ‘mistreated’.
(d) Wanda did not lie about her hundred dresses as she had hundred drawings of different dresses and she always talked about them.

Question 5.
Sometimes, when Peggy was asking Wanda those questions in that mocking polite voice, Maddie felt embarrassed and studied the marbles in the palm of her hand, rolling them around and saying nothing herself. Not that she felt sorry for Wanda, exactly. She would never have paid any attention to Wanda if Peggy hadn’t invented the dresses game. But suppose Peggy and all the others started in on her next ? She wasn’t as poor as Wanda, perhaps, but she was poor. Of course, she would have more sense than to say she had a hundred dresses. Still she would not like for them to begin on her. She wished peggy would stop teasing Wanda Petronski.
(a) Why did Maddie feel embarrassed when Peggy teased Wanda?
(b) What did Maddie want Peggy to do?
(c) Find the word which means the same as ‘ashamed or humiliated’.
(d) What is the difference between Maddie and Wanda?
Answer:
(a) Maddie felt embarrassed when Peggy teased Wanda because she herself was poor and did not want herself at Wanda’s place.
(b) Maddie wanted Peggy to stop teasing Wanda as it was not good to make fun of her name or about dresses.
(c) The word is ‘embarrassed’.
(d) The difference between Maddie and Wanda is that though Maddie was also poor but not as poor as Wanda. But Wanda would have more sense than to say she had a hundred dresses.

Question 6.
She wished she had the nerve to write Peggy a note, because she knew she never would have the courage to speak right out to Peggy, to say, “Hey, Peg, let’s stop asking Wanda how many dresses she has.” When she finished her arithmetic she did start a note to Peggy. Suddenly she paused and shuddered. She pictured herself in the school yard, a new target for Peggy and the girls. Peggy might ask her where she got the dress that she had on, and Maddie would have to say it was one of Peggy’s old ones that Maddie’s mother had tried to disguise with new trimmings so no one in Room Thirteen would recognise it.
(a) Why was Maddie afraid of speaking to Peggy to stop teasing Wanda?
(b) Where did Maddie get her dresses from?
(c) Find the word that means ‘decorations’.
(d) What had Maddie’s mother done with the old dresses of Peggy? Why?
Answer:
(a) Maddie was afraid of losing Peggy’s friendship and did not want to be her next target of fun.
(b) Maddie got her dresses from rich families and few of them were of Peggy.
(c) The word is ‘trimming’.
(d) Maddie’s mother had tried to disguise the old dresses of Peggy with new trimmings so no one in Maddie’s class would recognise them.

Question 7.
As for Wanda, she was just some girl who lived up on Beggings Heights and stood alone in the school yard. She scarcely ever said anything to anybody. The only time she talked was in the school yard about her hundred dresses. Maddie remembered her telling about one of her dresses, pale blue with coloured trimmings.
And she remembered another that was brilliant jungle green with a red sash. “You’d look like a Christmas tree in that,” the girls had said in pretended admiration. CBSE 2016
(a) Where did Wanda live and what did she talk . about?
(b) How-did Wanda reply to Peggy’s mocking her?
(c) Find out the synonym of ‘hardly’ as used in the passage.
(d) What did Maddie remember about Wanda’s dresses?
Answer:
(a) Wanda lived up on Boggins Heights and she talked about a hundred dresses of different colours.
(b) Wanda replied to Peggys’s mocking her by drawing sketches of a hundred dresses in the drawing competition.
(c) The word is ‘scarcely’.
(d) Maddie remembered a few of Wanda’s dresses like a pale blue with coloured trimmings and another brilliant jungle green with a red sash.

Question 8.
‘As for the girls” she said, although just one or two sketches were submitted by most. One girl and Room Thirteen should be proud of her-this one girl actually drew one hundred designs all different and all beautiful. In the opinion of the judges, any one of the drawings is worthy of winning the prize. I am very happy to say that Wanda Petronski is the winner of the girls’ medal.”
(a) Who does ‘one girl1 refer to in the passage?
(b) What was the result of the drawing competition?
(c) Find out the antonym of the word ‘unreliable’ used in the given passage.
(d) What was the opinion of the judges of the drawing competition about Wanda’s drawing?
Answer:
(a) ‘One girl’ refers to Wanda Petronski in the passage.
(b) Wanda Petronski won the drawing competition by drawing the sketches of hundred beautiful dresses and each of them was worthy enough to win the competition individually.
(c) The word is ‘worthy’.
(d) In the opinion of the judges, any one of Wanda’s drawings is worthy of winning the prize.

Short Answer Type Questions [2 Marks each]

Question 1.
Describe the reaction of Wanda Petronski to Peggy and Maddie.
Answer:
When Peggy and Maddie made fun of Wanda Petronski, she did not speak to them and remained serious. As she had no American friend she walked alone with dull eyes and hitched her shoulders in a funny way.

Question 2.
Why did Maddie write a note to Peggy and then tore it?
Answer:
Maddie wrote a note to Peggy^to stop making fun of Wanda. But she tore it because she thought that it could annoy Peggy and she would make fun of her instead.

Question 3.
Explain two dresses of Wanda Petronski in brief. CBSE 2016
Answer:
Each dress of Wanda was different from other as one of the dresses was in a brilliant jungle green colour and other was red sash. Actually each of them were beautiful enough to win the competition individually.

Question 4.
What kind of a girl was Peggy?
Answer:
Peggy was the most attractive and intelligent girl. She was very sentimental. She couldn’t bear an animal to be hurt and protected small children from bullies, but towards Wanda, she had a different attitude.

Question 5.
What was the competition about in the school?
Answer:
There was a drawing competition in the school. In the competition all boys had to draw a motorboat and all girls had to make sketches of a dress.

Question 6.
Who won the drawing competition in each category? What had they drawn?
Answer:
Jack Beggles who drew a motor boat won in the boys category and Wanda Petronski who drew hundred different dresses won the girls medal in the drawing competition.

Question 7.
How does everyone in the class react to Wanda’s drawing?
Answer:
Everyone clapped after having a look of Wanda’s drawing. Even the boys who were not interested in drawing applauded and whistled at the taw-dropping sketches that Wanda had made of the hundred dresses she claimed to have.

Long Answer (Value Based) Type Questions [8 Marks each]

Question 1.
Pen down the character sketch of Wanda Petronski.
Answer:
Wanda Petronski is a polish girl who has shifted in America from Poland with her parents. She is very poor and lives up on Boggins Heights. She is very shy and quiet. She does not talk to anyone. She has no friends and sits in the last row of the class with some naughty boys so that nobody notices her. She wears the same faded blue dress everyday which is not ironed but clean.
Everybody teases her in her class. In anger, she claims of having a hundred dresses and sixty pair of shoes at home. She- is very determined and shows her determination in the drawing competition by displaying the hundred sketches of dresses she claims to own. Each of them was so beautiful, that she wins the competition and surpasses Peggy.

Question 2.
“The Hundred Dresses-I” is about teasing Wanda. It also borders on ragging and racism indirectly. Describe how does it affect you and how do you evaluate it?
Answer:
The story ‘The Hundred Dresses-I’ is really all about teasing of Wanda being polish and having a strange name. They made fun of Wanda and made her feel inferior by asking her about her dresses. Their behaviour towards Wanda was completely undesirable as it shows racism and ragging. These are totally condemnable issues in the society which cannot be accepted.
Peggy and Maddie never thought of Wanda’s feelings and continued teasing her but her selection as a winner shows that colour, prejudice or racism are not the parameter of talent as everybody clapped for her drawings.

Question 3.
It disturbs you that Peggy and Maddie make fun of Wanda. You don’t like it. You decide to speak about this as weak, ugly or poor. Write a speech to express your thoughts. CBSE 2016
Answer:
Dear friends, Today I would like to express my thoughts about the issue of making fun of the students who are weak, ugly or poor by those who are bit superior to them in these aspects. But I would like to fetch your attention that being ugly or poor is not a personal choice or fault. God creates us with different qualities and we should see those qualities in others too. One may be poor or physically unattractive but he/she may have better qualities or skill than us. As in the story, Wanda Petronski is better than Peggy and Maddie in her creativity or drawing.
I hope we all give respect to one another and do not judge anyone on the basis of their monetary status or physical colour. Let us all be encouraging human beings helping and uplifting other human beings.

MCQ Questions for Class 10 English First Flight Chapter 5 The Hundred Dresses Part 1 with Answers

Question 1.
Why does Wanda say that she has a hundred dresses?
(a) Because she has.
(b) To counter other girls.
(c) She loves to rant.
(d) None of the Above

Answer

Answer: (b) To counter other girls.


Question 2.
How other girls treat Wanda?
(a) She doesn’t make fun of Wanda.
(b) She like Wanda a lot.
(c) She hated Wanda a lot.
(d) None of the Above

Answer

Answer: (a) She doesn’t make fun of Wanda.


Question 3.
Why does Maddie stand by and not do anything?
(a) Because she was herself victim
(b) Because she doesn’t have courage
(c) Because she doesn’t want to
(d) None of the Above

Answer

Answer: (b) Because she doesn’t have courage


Question 4.
Who secretly disliked how Wanda was being treated?
(a) Peggy
(b) Cecile
(c) Maddie
(d) Jake

Answer

Answer: (c) Maddie


Question 5.
Who lived in Boggins Heights?
(a) Maddie
(b) Peggy
(c) Wanda
(d) Cecile

Answer

Answer: (c) Wanda


Question 6.
What was Wanda’s full name?
(a) Wanda Polenski
(b) Wanda Petronski
(c) Wanda Patrick
(d) Wanda Polish

Answer

Answer: (b) Wanda Petronski


Question 7.
How many drawings did Wanda draw?
(a) 100
(b) 10
(c) 50
(d) 150

Answer

Answer: (a) 100


Question 8.
What was Maddie’s full name?
(a) Madgeline
(b) Madeline
(c) Maddeline
(d) Madger

Answer

Answer: (b) Madeline


Question 9.
Why did Peggy say “and I thought I could draw”?
(a) she’d won the medal always
(b) Wanda’s drawings were amazing
(c) she thought Wanda could draw better
(d) All of the above

Answer

Answer: (d) All of the above


Question 10.
Who did Maddie think would win the contest?
(a) Wanda
(b) Maddie
(c) Peggy
(d) None of the above

Answer

Answer: (c) Peggy


Question 11.
What did the drawing and colouring contest mean for the girls and boys?
(a) designing dresses and motorboats
(b) designing interiors and bikes
(c) designing dresses and bikes
(d) designing interiors and motorboats

Answer

Answer: (a) designing dresses and motorboats


Question 12.
What reason did Maddie give herself to justify teasing Wanda?
(a) Wanda used to lie about her dresses
(b) Wanda deserved it
(c) Peggy was the best liked girl and couldn’t do anything wrong
(d) both 1 and 2

Answer

Answer: (c) Peggy was the best liked girl and couldn’t do anything wrong


Question 13.
How many shoes did Wanda say she had?
(a) 50
(b) 100
(c) 10
(d) 60

Answer

Answer: (d) 60


Question 14.
What tells you that Peggy wasn’t cruel?
(a) protected small children from bullies
(b) couldn’t stand animals getting mistreated
(c) did not make Wanda cry
(d) all of the above

Answer

Answer: (d) all of the above


Question 15.
Why did “they” wait for Wanda?
(a) they were friends
(b) to make fun of her
(c) they cared about her
(d) they missed her

Answer

Answer: (b) to make fun of her


Question 16.
Which classroom did they all sit in?
(a) Room fifteen
(b) Room thirteen
(c) Room twelve
(d) Room eleven

Answer

Answer: (b) Room thirteen


Question 17.
Where in the classroom does Wanda sit?
(a) end corner
(b) middle
(c) front
(d) rotational

Answer

Answer: (a) end corner


Question 18.
Who is the author of “The Hundred Dresses”?
(a) Liam O’ Flaherty
(b) Frederick Forsyth
(c) Roal Dahl
(d) El Bsor Ester

Answer

Answer: (d) El Bsor Ester